Szolgáltatások

Helyszíni felmérés

Fontos, hogy megismerjük a helyszínt, ahhoz, hogy pontos árajánlatot tudjunk készíteni leendő Ügyfeleinknek. A szoba méretéhez és adottságához szükséges teljesítményű és kivitelű berendezést ajánlunk Önöknek minden esetben.

Fontos a házban lévő elektromos rendszert feltérképezni, adott esetben még jobban kiépíteni. Fontos kiválasztani a klímaberendezés beltéri és kültéri egység helyét szakmai szemmel nézve, az ügyfél komfort érzetének maximalizálása érdekében. Fontos, hogy megismerjük a beltéri és kültéri egységből kiszivárgó kondenzálódó víz elvezetésének lehetőségeit, melynek helyét közösen határozunk meg.

Klímaszerelés menete a helyszínen

A szerelés minden esetben minimális kosszal jár, kollégáink ipari porszívót használnak a faláttöréseknél és egyéb fúrásoknál. A hűtőköri vezetékeket a cseppvízzel és kommunikációs kábelekkel együtt lehetőség szerint esztétikus kábelcsatornában vagy fali horonyba építik.

Kábelcsatornáink 65*50-es méretűek és  lekerekítettek. A klíma beltéri egységét általában a  mennyezettől 8-12 cm-rel lejjebb szükséges felszerelni, mivel a beltéri egységnek magára kell szívnia a helyiség levegőjét. A beltéri egység felszerelését követően a hűtőköri hálózat összecsövezése következik, mely vegytiszta rézcsővel és párazáró szigeteléssel van körbevonva. Végezetül a kültéri egység felszerelése következik melyet oldalfali klímatartó konzolra és rezgéscsillapító gumibakra helyeznek a kollégák.

Klíma szerelés áraink
Telepítés alapára:

2,0 – 4,6 KW oldalfali klíma berendezések esetén 60.000 Ft + áfa (bruttó 76.200 Ft) / 3 folyóméterig.

A 3 métert meghaladó csőhossz esetén minden megkezdett folyométer  további 6.000 Ft + Áfa (bruttó 7.620 Ft) .

A 3 métert  meghaladó falban elvezetett csövezés folyóméter költsége 7.000 Ft + Áfa (brutto 8.890 Ft )

 

5,0 – 7,0 KW oldalfali klíma berendezések esetén 70.000 Ft + áfa (bruttó 88.900 Ft) / 3 folyóméterig.

A 3 métert meghaladó csőhossz esetén minden megkezdett folyométer  további 6.500 Ft + Áfa (bruttó 8.255 Ft) .

A 3 métert  meghaladó falban elvezetett csövezés folyóméter költsége 9.000 Ft + Áfa (brutto 11.430 Ft )

Az ár tartalmazza a kiszállást, a készülék(ek) helyszínre való kiszállítását, az anyagköltséget (vegytiszta rézcsövet, a szigetelést, a kábeleket, a cseppvízcsövet, az idomokat, a kábelcsatornát, a kültéri egység tartókonzolját, a rögzítés-technikai elemeket, a betápkiépítését a legközelebbi csatlakozó pontig) és a munkadíjat.

Létrával nem megközelíthető telepítési helyszín esetén kosaras autó használata szükséges, amelyet nem tartalmaz az ár!

Telepítési alapár Budapest és 30 km-es vonzáskörzetében érvényes!

 

Multi klímaberendezések szerelési árai:

Multi split klímaberendezés alapszerelése beltéri egységenként 60.000 Ft + Áfa (bruttó: 76.200 Ft).

A 3 métert meghaladó csőhossz esetén a minden megkezdett méter további 7.000 Ft + Áfa (bruttó: 8.890 Ft)

Egyéb díjak:

Meglévő berendezés leszerelése: 15.000 Ft + Áfa (brutto 19.050 Ft )

Meglévő rendszer gépesítése , beüzemelése:  30.000. Ft + Áfa ( 38.100. Ft )

Karbantartás:

Karbantartásra egészségügyi okokból és a garancia fenntartása  érdekében mindenképpen szükség van évi 2 alkalommal.

A szakember által, megfelelő rendszerességgel takarított klíma meggátolja a beltéri egységben a baktérium, gomba, penész telepek kialakulását. Azok a készülékek amelyek nincsenek karbantartva a berendezés elindításakor és üzemeltetésekor a helyiség levegőjébe juttatják a kórokozókat, mely a tüdőnkbe jutva elősegítik a légúti megbetegedések kialakulását.

Karbantartás árak:

Beltéri egységenként  8.000 + áfa ( brutto 10.160 Ft )

Garancia, cserekötelezettség

A klíma garancia érvényesítésének feltételei:

A garancia érvényét veszti abban az esetben, ha a Megrendelő a készüléket nem a használati utasítás szerint használta vagy átalakította, illetve, hogyha a berendezést olyan személy telepítette, aki nem rendelkezik erre vonatkozóan engedéllyel (zöldkártya, kékkártya).

Kérjük a vásárlás után a mellékelt kezelési utasítást, és a garanciakönyvet olvassa el!

3 munkanapon belüli cserekötelezettség:

Az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX. 22.) kormányrendelet értelmében a rendelet hatálya alá tartozó termékek esetében ha a fogyasztó a fogyasztási cikk meghibásodása miatt a vásárlástól (üzembe helyezéstől) számított három munkanapon belül érvényesít csereigényt, a vállalkozás nem hivatkozhat a polgári törvénykönyvről (Ptk.) szóló 2013. évi V. törvény 6:159. § (2) bekezdés a) pontja értelmében aránytalan többletköltségre, hanem köteles a fogyasztási cikket kicserélni, feltéve, hogy a meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza. A 3 napos határidőbe nem számítnak bele azok a napok amikor az üzlet bármely okból nem tartott nyitva.

Rólunk:

Cégünk több éves tapasztalattal rendelkezik a klímatechnika területén. A forgalmazott márkákat  az elmúlt évek értékesítési tapasztalataink alapján választottuk ki.  Figyelembe véve a  garanciális ügyintézést, a beszállítói  rugalmasságot, illetve a berendezések ár/érték arányát. Próbáljuk minden kategóriában kielégíteni a vásárlóink igényét és elnyerni hosszútávú bizalmukat munkáink során. Annak érdekében, hogy  ügyfeleink a vásárlás előtt személyesen is megtekinthessék az esetlegesen kiválasztott klímaberendezést , megnyitottuk III. Kerületi bemutatótermünket , ahol értékesítő kollégáink várják leendő és meglévő ügyfeleinket.