DAIKIN MC55W LÉGTISZTÍTÓ

199 900 Ft

Flash Streamer

A Flash Streamer elektronok alkalmazásával kémiai reakciót indít el a levegőben szálló részecskékkel, ezáltal lebontja az olyan allergéneket, mint a pollenek és a gombák, illetve eltávolítja a zavaró szagokat, így jobb minőségű, tisztább levegőt biztosít.

 

A Daikin légtisztítóinak 99%-os szűrőképessége van, ezért hatékonyan távolítják el az allergéneket (például pollen, por stb.), baktériumokat és vírusokat. Gépeink hatrétegű szűrőrendszerrel rendelkeznek, amely tökéletes megoldás lehet az asztmában és állati allergénektől szenvedőknek. Ezen túlmenően a szűrők nagy szagtalanító hatékonysággal rendelkeznek: eltávolítják a dohányfüstöt, miközben más illatokat, szagokat is lebontanak. Élvezze már ma az allergénmentes otthonát! A Streamer nagysebességű elektronokat bocsát ki. Az elektronok a levegőben összeütköznek, vegyülnek a nitrogénnel és oxigénnel, majd négyféle elemet képeznek. Ezek az elemek bomlási képességet biztosítanak. Kívül: Aktív plazmaionizálás A plazmaion-technológia plazmakibocsátással szabadítja fel az ionokat a levegőbe, és egyesíti azokat a levegőben lévő komponensekkel, hogy aktív komponenseket, például erős oxidáló képességű OH csoportokat hozzon létre. A gombák és az allergének felületéhez kapcsolódnak, és oxidációval lebontják a levegőben levő fehérjéket. > A redukció mechanizmusa aktív plazmaionokkal.

A Daikin plazma ionjai biztonságosnak bizonyultak a bőrre, a szemre és a légzőszervekre gyakorolt hatás szempontjából. Tesztelő szervezet: Life Science Laboratories, Ltd.

A vizsgálat neve: ismételt dózisú toxicitási vizsgálat. Tesztszám: 12-II A2-0401 A redukció mechanizmusa aktív plazmaionokkal. Koncentráció 25.000 ionok/cm3 *1 Belül: A Streamer lebontja a veszelyes elemeket A Streamer a plazmaionizálás egyik típusa, amely lebontja a veszélyes vegyi anyagokat. A bomlási teljesítmény körülbelül 100 000 ° C hőenergiához hasonlítható.*2 > A Streamer általi lebontás mechanizmusa.

 

Nagyteljesítményű HEPA szűrő a finom porrészecskék megszűréséhez

 

Eltávolítja a 0,3 μm méretű finom részecskék 99,97%-át. • Maga a szűrőszál statikus elektromossággal van feltöltve, így hatékonyan gyűjti össze a részecskéket. • Nem dugul el, így alacsony nyomásveszteség keletkezik. • Minél sűrűbb a szűrő, annál több részecskét képes felfogni. Viszont ez az állapot eltömődéshez vezethet és nagyobb nyomásveszteséggel is járhat.

 

A Daikin MC55W légtisztítója elég kompakt ahhoz, hogy az asztalon elférjen, de egyben elég erős ahhoz is, hogy eltávolítsa a por, pollen, füst, szag, penész spórák és háziállatok allergénjeinek 99%-át. Nagy érzékenységű porérzékelővel rendelkezik, amely gyorsan felismeri a levegőszennyezést, illetve megkülönbözteti a kis részecskéket, például a PM2.5-ot, és ennek megfelelően reagál. A por, a PM2.5 és a szag hármas detektálását biztosítja.