DAIKIN MCK55W LÉGTISZTÍTÓ

266 900 Ft

Légtisztító és párásító Streamer technológiával › Párásítás és légtisztítás egy berendezésben › Tiszta levegő az aktív plazmaion kibocsátásnak és a Flash Streamer technológiának köszönhetően › Nagyteljesítményű HEPA szűrő a finom porrészecskék kiszűréséhez › Erőteljes szívóerő és szinte hangtalan működés › Új, stílusos és kompakt kialakítás.

 

A Stream funkció hármas hatékonyságának záloga:

CLASH / LEBONT: A porgyűjtő szűrő felfogja a lebegő anyagokat a kapcsolódó káros gázokkal együtt, és a Streamer bontja le a gázokat oxidáció útján*3 .

CYCLE / MEGÚJUL: A szagtalanító szűrő elnyeli és lebontja a szagokat. Az abszorpciós képesség megújulásának köszönhetően a szagtalanító képesség is megmarad. A szagtalanító szűrőt nem kell cserélni*4 .

CLEAN / TISZTÁN TART: Eltávolítja a baktériumokat a porgyűjtő szűrőről*5 , a párásító szűrőről*6 és a párásító tálcáról*7 .

 

A Daikin légtisztítóinak 99%-os szűrőképessége van, ezért hatékonyan távolítják el az allergéneket (például pollen, por stb.), baktériumokat és vírusokat. Gépeink hatrétegű szűrőrendszerrel rendelkeznek, amely tökéletes megoldás lehet az asztmában és állati allergénektől szenvedőknek. Ezen túlmenően a szűrők nagy szagtalanító hatékonysággal rendelkeznek: eltávolítják a dohányfüstöt, miközben más illatokat, szagokat is lebontanak. Élvezze már ma az allergénmentes otthonát! A Streamer nagysebességű elektronokat bocsát ki. Az elektronok a levegőben összeütköznek, vegyülnek a nitrogénnel és oxigénnel, majd négyféle elemet képeznek. Ezek az elemek bomlási képességet biztosítanak. Kívül: Aktív plazmaionizálás A plazmaion-technológia plazmakibocsátással szabadítja fel az ionokat a levegőbe, és egyesíti azokat a levegőben lévő komponensekkel, hogy aktív komponenseket, például erős oxidáló képességű OH csoportokat hozzon létre. A gombák és az allergének felületéhez kapcsolódnak, és oxidációval lebontják a levegőben levő fehérjéket.

 

Nagyteljesítményű HEPA szűrő a finom porrészecskék megszűréséhez.

Eltávolítja a 0,1 μm és 2,5 μm közötti méretű részecskék 99%-t*8.

 

Eltávolítja a 0,3 μm méretű finom részecskék 99,97%-át. • Maga a szűrőszál statikus elektromossággal van feltöltve, így hatékonyan gyűjti össze a részecskéket. • Nem dugul el, így alacsony nyomásveszteség keletkezik. • Minél sűrűbb a szűrő, annál több részecskét képes felfogni. Viszont ez az állapot eltömődéshez vezethet és nagyobb nyomásveszteséggel is járhat.

 

Ururu párásítás.

A levegőben számtalan egészségre káros anyag található, mint például az allergének, baktériumok, vírusok vagy a dohányfüst. Ezeken túl a levegőszárazság télen különösen fontos téma. A Daikin Ururu légtisztítója hidratálja az otthoni levegőt és enyhíti a száraz levegő negatív hatásait. Csak alkalmanként töltse fel a víztartályt, és ez fogja párásítani a helyiségét maximum 500 ml / óra mennyiséggel. A párásítás hasznos és innovatív megoldása – japánul „Ururu” – egy keskeny víztartály, valamint a kombinált vízkerék és párologtató szűrő egysége.

 

› Szagtalanító szűrő

Elnyeli a szagokat, és nincs szükség a szűrő cseréjére. › Elektrosztatikus HEPA szűrő Hatékonyan szűri a port és a szennyező anyagokat. Eltávolítja a 0,3 μm finom részecskék 99,97% -át.

 

› Pollenmentes mód

A normál és az alacsony légáramlás közötti váltással enyhe turbulencia keltésével a pollent összegyűjti, mielőtt az a földre zuhan. › Streamer kibocsátás Ez a funkció erőteljes oxidáló hatású nagysebességű elektronokkal gyorsan lebontja a szagokat és allergén anyagokat. › Por, PM2.5 és szagérzékelő fényjelzés Érzékeli a port, a PM2.5 szintjét és a szagokat, valamint a szennyezettség szintjét három könnyen érthető színjelzéssel jelzi.

 

› Gyerekzár

Megakadályozza, hogy kisgyermekek átállíthassák a légtisztítót.

 

› Energiatakarékos üzemmód

Energiatakarékos módban a ventilátorbeállítás automatikusan a csendes és az alacsony értékre vált. Csökken az energiafogyasztás és a működési hangok értéke. Alvás közbeni használatra ajánlott. › Automatikus ventilátor üzemmód A ventilátort (csendes, alacsony, normál, magas működés) automatikusan beállítja a légszennyezettség és a páratartalom mértékétől függően, (ha a párásítás aktív). A tisztító kapacitás a növekvő légárammal párhuzamosan növekszik. › A kijelző beállítása Az ellenőrző panellámpa fényereje beállítható. › Aktív plazmaion technológia A „plazmaion”- technológia plazmakibocsátással ionokat szabadít fel a levegőbe, és azokat a levegőben levő komponensekkel kombinálja, hogy aktív vegyületeket, például erős oxidáló képességű OH csoportokat hozzon létre. › 3 db előszűrő Ez kapja el a nagy porrészecskéket. A baktériumokat és allergéneket a Streamer szűrő és a HEPA szűrő távolítja el.

 

› Alacsony életciklus-költségek

A Daikin HEPA szűrő kb. 10 évig tart, japán JEM tesztek szerint.

 

› Négy ventilátorsebesség

A ventilátor sebessége négy lépésben állítható.

 

› A PM2.5 ellenőrzése

A 0,1–2,5 μm-es részecskék 99% -a elpusztításra kerül.n