SAMSUNG PARAPET AC026MXADKH/EU AC026MNJDKH

431 625 Ft

Mennyezet alatti, padlón álló klímakészülék

Változatos telepítési lehetőségek
A beltéri egység a rendelkezésre álló hely függvényében mennyezet alá, vagy padlóra állítva telepíthető.

Gyors hűtés
A kifúvási felület méretének növekedésével a felhasználók egyedülálló hűtőteljesítményt tapasztalhatnak.

Megnövekedett telepítési lehetőségek
A hagyományostól 50%-kal nagyobb megengedett magasságkülönbség a kül- és beltéri egységek között megkönnyíti a kültéri egység elhelyezését.

Tiszta panel
Őrizze meg a tisztaságot az ötletesen tervezett Tiszta panellel. Ez az egyedülálló panel megakadályozza a por lerakódását, így készüléke és szobája is tisztább marad.

Fekete kijelző
Az érintőgombos kijelző maximalizálja a kényelmet és az irányítást, emellett elegáns példája a használhatóság és a művészi kivitelezés párosításának.

Kétirányú levegő kifúvó nyílás
A készülék két különálló levegő kifúvó nyílással rendelkezik a hűtési és a fűtési feladatok ellátására. A meleg levegő a kifúvó nyílás alján áramlik ki, hogy az egész szobába egyenletesen szétterjedhessen. Őrizze meg a hűvös, illetve a meleg levegőt a szoba minden részében.

Csendes működés [23 dB(A)]
Ez a csendes, ámde erőteljes és hatékony hűtő/fűtő rendszer szobáját minden eddiginél komfortosabbá varázsolja. A csendes üzemmód 4 különböző működési módban is elérhető: válasszon a magas/Közepes/Alacsony/Csendes lehetőségek közül.

Szűrő riasztás
A szűrők állapotának ismerete a higiénia szempontjából kiemelkedően fontos. A berendezés jelzi a szűrők állapotát, így szükség esetén gondoskodni lehet azok tisztításáról, cseréjéről.