SAMSUNG AC035MXADKH/EU AC035MNNDKH/EU

527 700 Ft

Erőteljes légáramlat: A beltéri egységek széles lapátjai nagyobb távolságra juttatják el a hideg vagy meleg levegőt, így a szoba egyenletesen hűl le.

A mennyezet porosodásának megakadályozása: Az újonnan tervezett panel úgy irányítja a levegőt, hogy az ne érintkezzen a mennyezettel. Az új kialakításnak köszönhetően hosszú használati idő után sem rakódik le a mennyezeten a por, így a beltér mindig tiszta marad.

Nagy teljesítményű cseppvízszivattyú: A szivattyú a kondenzvizet 750 mm magasra emeli fel, szemben a versenytársak 700 mm-es magasságával, rugalmasabbá és kényelmesebbé téve így a beszerelhetőséget.

Friss levegő betáplálás: A kazettás egységen keresztül friss levegő jut a beltérbe, így odabenn is élvezheti a kinti levegő frissességét

Kiegészítő légcsatorna:  A kiegészítő légcsatorna lehetővé teszi, hogy ugyanazzal a légkondicionáló készülékkel ne csak azt a helyiséget hűtse, ahova az telepítve van, hanem egy a közelben lévő kisebb helyiséget is. A beltéri  egységen kialakított csatlakozási lehetőség egyszerűvé teszi ezt a műveletet.

Vírusdoktor (opcionális)
Egészséges levegőellátás: a vírusdoktor eltávolítja a levegőben található szennyező anyagokat és egészséges levegőt biztosít környezetének. Ez az opcionálisan választható eszköz könnyen felszerelhető, egyszerűen helyezze a Vírusdoktort a beltéri egységen található nyílásba.
A Vírusdoktor aktív hidrogén és oxigén ionokat hoz létre, melyek eltávolítják a biológiai szennyeződéseket, valamit az aktív oxigént (OH-gyököket) a levegőből, ártalmatlan vízzé alakítva át azokat.
–    eltávolítja a levegőben terjedő vírusokat és baktériumokat (H1N1 vírus alfaját)
–    teljes mértékben eltávolítja a baktériumokat
–    a levegőben terjedő allergének eltávolításával enyhíti az allergiás tüneteket
–    semlegesíti az OH-gyököket (ismertebb nevén az aktív oxigént)

360°-os légáram
A kivezető nyílás a helyiség minden szegletét lehűti. Az új praktikus kialakítású lamellák minimalizálják a panelsarkoknál kialakuló holttereket és csaknem 360 °-os lefedettséget biztosítanak a beltéri egység kör