SAMSUNG AC120RNMDKG / AC120RXADKG/EU Deluxe MSP

1 176 124 Ft

Samsung légcsatornázható S klímakészülék

Könnyű szűrőtisztítás: 1000 üzemóra után figyelmeztető rendszer jelzi Önnek, hogy a szűrőt meg kell tisztítani. A szűrőt könnyen kiveheti a készülék alja, bal- és jobboldala felől is. (1000 óra az alapértelmezett időintervallum, amely beállítható akár 2000 órára is a belső PCB-n)

Intelligens nyomásszabályozás: Az intelligens nyomásszabályozó rendszer az E.S.P-nek (külső statikus nyomás) megfelelően állítja be a ventilátor sebességét, így mindig állandó hűtő- vagy fűtőerőt biztosít, a környezeti körülményektől függetlenül.

Nagy teljesítményű cseppvízszivattyú: A szivattyú a kondenzvizet 750 mm magasra emeli fel, szemben a versenytársak 700 mm-es magasságával, rugalmasabbá és kényelmesebbé téve így a beszerelhetőséget. (a magas légnyomású légcsatornázható (22/28 kW) és a kültéri levegő ellátású légcsatornázható klíma készülékek szivattyúinak felszivattyúzási magassága 470 mm)

A legvékonyabb és legkönnyebb
Az okos telepíthetőségnek köszönhetően beszerelése és karbantartása bármely épületben egyszerű és kényelmes.

Csúcs hatékonyság
A korszerű technológiák alkalmazásával kiemelkedő hatékonyságot ér el.  A Twin Rotary BLDC kompresszorok alkalmazásával a vibráció és az ingó mozgások 75%-kal csökkentek, így a berendezés sokkal ellenállóbbá vált.  A Samsung FME/FMC (lapos mikrocsatornás kondenzátor) technológiája 30%-os hatékonyság növekedést ér el a hagyományos lamellás-csöves típusokkal szemben. Méretét tekintve viszont 30%-kal kisebb. A korrozióálló bevonatnak köszönhetően a az aktuális modellekéhez képest nagyobb a rozsdaállósága.

Külön ventilátor és hőcserélő
A Samsung a készüléket a könnyebb kezelhetőség érdekében két részre osztotta. Így ha a berendezés beszerelése bonyolultnak bizonyul helyhiány vagy súlykorlát miatt, a két rész a telepítés alatt külön kezelhető.
*csak a 18kW-os és 20 kW-os verziók

Erőteljes hűtés
Új Sirocco ventilátor
A hagyományos készülékekhez képest nagyobb teljesítményű ventilátor alkalmazásával biztosítja a megfelelő légáramot.

Csendesebb működés
Az aerodinamikus lamellák alkalmazásának köszönhetően 100%-kal nagyobb levegőáram, kevesebb zajjal.

Okos finomhangolás
A működés intenzitását a tevékenységi szintjeihez igazítja, miközben minimális zajszint mellett gondoskodik az energiamegtakarításról.

Széles ESP tartomány

Automatikus légáram szabályozás
Érzékeli az aktuális légmennyiséget és nyomást, majd gyorsan beállítja a teljesítményt a kívánt hőmérséklet elérése érdekében, s biztosítja az optimális komfortérzetet a légcsatorna hosszától függetlenül.

Három oldalról karbantartható
A berendezés 3 irányból (alulról, felülről és oldalról) hozzáférhető, a Slide Fit – könnyen illeszthető paneleknek köszönhetően karbantartása is könnyebb.

Okos szabályozás

Zónaszabályozó:
A zónaszabályzóval több helyiséget is hűthet egyszerűen és energiahatékonyan. Egyszerre legfeljebb 8 zóna csatlakoztatható egyetlen beltéri egységhez, így minden szobában megteremtheti a tökéletes légkört, és az energiafogyasztást is csökkentheti a légelzárók ki és bekapcsolásával. A széles és stílusos érintőképernyőn intuitíven és egyszerűen működtetheti a rendszert.

Távolléti üzemmód:
Komfortos marad, Energiatakarékos (Hőtartó működés)
– Tartsa a szobát hűvösen a nyári időszakban is.
– Tartsa melegen a szobát a téli időszakban is.

7-napos programozás
Különböző beállításokat adhat meg nappali és éjszakai működésre, így az ébren töltött pillanatokat és az alvás óráit is komfortosan töltheti.

3-lépéses csendes üzemmód
Biztosítja a csendes működést az éjszakai órákban, melynek csökkentett zajszintje csupán 3–7 dB
1 lépés: 3 dB, 2. lépés: 5 dB, 3. lépés: 7 dB

Smart Wi-Fi
Irányítsa klímaberendezését bármikor, bárhonnan (opcionális). Mivel légkondicionáló berendezését okostelefonjával is irányíthatja, könnyedén kikapcsolhatja azt házon kívülről is. – Csatlakoztathatja
hozzá az opcionális Wi-Fi csomagot is.

Robusztus dizájn
Vázszerkezetes dizájn. Bármely környezeti adottság és csaknem bármilyen külső hőmérséklet mellett megállja a helyét.

Könnyed cseppvíz szivattyú csatlakoztatás
1. Könnyen csatlakoztatható cseppvízszivattyú (opcionális). Csak csatlakoztatnia kell. Egyetlen szivattyú minden egységhez
2. Baktérium és gomba mentes. Mentes a baktériumoktól, gombáktól és egyéb állott vízben szaporodó kórokozóktól, mivel nincs többé pangó víz a csepptálcán. Megakadályozza a kiszivattyúzott víz visszaszivárgását.

Vírusdoktor
Vigyen több tiszta levegőt szobájába (opcionális)
– Eltávolítja a levegőben terjedő vírusokat és baktériumokat
– Elpusztítja a baktériumokat
– Eltávolítja az allergéneket, melyek allergiás tüneteket okoznak
– Semlegesíti az OH-gyököket (ismertebb nevükön aktív oxigén)

Légszűrő
Könnyű össze- és szétszerelhetőség

Változatos üzemmódok
Bármely környezeti adottsághoz és csaknem bármilyen külső hőmérséklet mellett.
T1, hűtés: -15–50 °C, fűtés: -20–24 °C
T3, hűtés: 15–54 °C, fűtés: -5–24 °CSamsung légcsatornázható klíma műszaki