SAMSUNG WINDFREE  1-UTAS KAZETTAS AJ026NB1DEH/EU Multi Beltéri Egység

136 000 Ft

Samsung keskeny 1-utas kazettás klíma

Erőteljes légáramlat: A beltéri egységek széles lapátjai nagyobb távolságra juttatják el a hideg vagy meleg levegőt, így a szoba egyenletesen hűl le.

A mennyezet porosodásának megakadályozása: Az újonnan tervezett panel úgy irányítja a levegőt, hogy az ne érintkezzen a mennyezettel. Az új kialakításnak köszönhetően hosszú használati idő után sem rakódik le a mennyezeten a por, így a beltér mindig tiszta marad.

Nagy teljesítményű cseppvízszivattyú: A szivattyú a kondenzvizet 750 mm magasra emeli fel, szemben a versenytársak 700 mm-es magasságával, rugalmasabbá és kényelmesebbé téve így a beszerelhetőséget.

Friss levegő betáplálás: A kazettás egységen keresztül friss levegő jut a beltérbe, így odabenn is élvezheti a kinti levegő frissességét

Kiegészítő légcsatorna:  A kiegészítő légcsatorna lehetővé teszi, hogy ugyanazzal a légkondicionáló készülékkel ne csak azt a helyiséget hűtse, ahova az telepítve van, hanem egy a közelben lévő kisebb helyiséget is. A beltéri  egységen kialakított csatlakozási lehetőség egyszerűvé teszi ezt a műveletet.

A Samsung keskeny 1 utas kazettás beltéri egység vékony és lekerekített kialakítása szinte egységet alkot a mennyezettel, megjelenése kellemes és tiszta. A keskeny 1-utas kazettás beltéri egység egy olyan optimális klímamegoldás, amely egyaránt illeszkedik praktikus és esztétikai igényeihez, mindezt egyszerű megjelenésének és hatékony hűtőrendszerének köszönhetően.

Stílusos és esztétikus panel
A keskeny, 1-utas kazettás beltéri egység dizájnja egyszerű és kifinomult. A tiszta vonalak és az egyszerű kijelző dizájn modern klasszikussá teszi a berendezést, mely bármely beltérben nagyszerűen mutat.

Könnyű telepítés és beüzemelés, keskeny és kompakt design
135 mm-es magasságával a Samsung keskeny 1 utas kazettás beltéri egysége a világ legkeskenyebb klímakészüléke. A kompakt, könnyű súlyú kialakítás eddig még nem látott mértékben megkönnyíti a berendezés beépítését. Ezek a nagyteljesítményű készülékek olyan diszkréten illeszkednek a környezetbe, hogy bármely belsőépítészeti stílushoz tökéletesen illenek.

Könnyebb beltéri egységek
A Samsung az első olyan gyártó, amely ABS kabinokat használ a beltéri egységekben, hogy a piac legkönnyebb beltéri egységeit nyújthassa Önnek.

Nincs túlcsorduló cseppvíz
A cseppvízszivattyú visszacsapó szelepe megakadályozza a kiszivattyúzott cseppvíz visszafolyását a cseppvíztálcába, így minimalizálva a cseppvíztálca vízszintjét. Nem kell tartania sem a pangó víztől, sem a túlcsordulástól.

Halk működés
A Samsung új lamella  kialakításának köszönhetően a készülék jelentősen alacsonyabb zajszinttel működik, így Ön nyugodtan pihenhet mellette.

A levegő a szoba minden a helyiség minden sarkába elér
A lamellák 40-80°-os szögben mozognak, így a szoba minden részébe eljuttatják a kezelt levegőt.