SAMSUNG AJ040MCJ2EH/EU

302 095 Ft

Samsung FJM kültéri egységek

Optimális komfort energia- és költséghatékony technológiákkal

Az energiaoptimalizáló megoldásokkal készült Samsung FJM berendezések a legjobb energiaosztályba tartoznak, így a költségmegtakarításon túl a környezetet is kímélik.

Nagyobb teljesítmény, páratlan stabilitás

A Samsung FJM berendezések hatékonysága elsősorban a fejlett kompresszor technológia alkalmazásának köszönhető. Az intelligens kompresszor kialakításnak és a prémium minőségű mozgó részeknek köszönhetően az FJM légkondicionáló rendszerek egyenletes teljesítményt nyújtanak magas megbízhatóság mellett. A készülékek az EU szabványoknak is tökéletesen megfelelnek.

Egyenletes teljesítmény

A Samsung FJM klímaberendezések innovatív iker forgóelemes kefenélküli egyenáramú motoros BLDC kompresszorokat tartalmaznak, így még hatékonyabbak. A BLDC ikerkompresszorok alkalmazásával 70%-kal csökken a nyomatékingadozás a hagyományos BLDC kompresszorokéhoz képest, így a működés kiegyensúlyozottabb.

Egyszerű telepítés, kompakt dizájn és automatizált működés

Az FJM kompakt dizájn azt jelenti, hogy akár 5 beltéri egység csatlakoztatásával a rendszerek könnyedén alkalmazhatóak a különböző üzleti s lakossági igényeknek megfelelően. Az egygombos automata címzés funkció leegyszerűsíti a telepítést.

Minimális zajszint, maximális komfort.

Az elsőosztályú, 2 rétegű hangszigetelő anyag teljesen beborítja a kompresszort, elnyelve és minimalizálva a zajt, biztosítva a nagy teljesítmény ellenére is diszkrét működést.  A hangszigetelésnek és a csekély vibrációnak köszönhetően a  készülék zajszintje alacsonyabb a hagyományos klímaberendezésekénél, így

a családok nyugodtabban pihenhetnek, a munkahelyen dolgozók pedig zavartalanabbul koncentrálhatnak a megoldandó feladatokra.