SAMSUNG WINDFREE MINI 4-UTAS KAZETTAS AJ052RBNDEG/EU Multi Beltéri Egység

269 875 Ft

Az új 4-utas kazettás S beltéri egység (600×600) stílusos kazetta kialakítása harmonizál a beltérrel, és a fejlett technológiájának köszönhetően erőteljes és hatásos hűtési és fűtési teljesítményt nyújt, mely megbízható és praktikus megoldássá teszi ezt a klímaberendezést.

Ideális kompakt méret
A 4-utas kazettás S (600×600) légkondicionáló egy szabvány méretű (600 mm széles x 600 mm hosszú) mennyezeti elem helyén elfér, így rövidebb idő alatt lehet beszerelni.

Stílusos, esztétikus panel
A készülék egyedülállóan stílusos, gömbölyített sarkú panellel rendelkezik. A kijelző a lekerekített sarkaival elegáns és rendezett megjelenést biztosít a helyiségnek.  Az esztétikus dizájn jól illeszkedik a belterekbe és környezetének egyedi eleganciát kölcsönöz.

Elegáns és tiszta design
A tökéletesen hermetikusan záródó lamella szerkezet tisztán tartja a beltéri egységet, mivel megakadályozza a por és egyéb idegen anyagok bejutását. A beltéri egység belső alkatrészei a terelőlapát zárt állapotában nem látszanak ezzel is növelve az egyszerűség eleganciáját.
Kompakt és könnyű készülék
A 4 utas S kazettás (600×600) beltéri egység köszönhetően a versenytársakénál 35%-kal kevesebb súlyának, könnyedén beépíthető a standard 600×600-as álmennyezeti panelekbe.

Opcionális Vírusdoktor
Egészséges levegőellátás: a vírusdoktor eltávolítja a levegőben található szennyező anyagokat és egészséges levegőt biztosít környezetének. Ez az opcionálisan választható eszköz könnyen felszerelhető, egyszerűen helyezze a Vírusdoktort a beltéri egységen található nyílásba.
A Vírusdoktor aktív hidrogén és oxigén ionokat hoz létre, melyek eltávolítják a biológiai szennyeződéseket, valamit az aktív oxigént (OH-gyököket) a levegőből, ártalmatlan vízzé alakítva át azokat.
–    eltávolítja a levegőben terjedő vírusokat és baktériumokat (H1N1 vírus alfaját)
–    teljes mértékben eltávolítja a baktériumokat
–    a levegőben terjedő allergének eltávolításával enyhíti az allergiás tüneteket
–    semlegesíti az OH-gyököket (ismertebb nevén az aktív oxigént)

Külön vezérelhető lamellák
A távirányító használatával a 4 lamella szögét egyenként vagy akár összehangoltan is 32~ 65° közötti állásokba állíthatja a hatékony működés érdekében.

MDS – Motion Detector Sensor – mozgásérzékelő (opcionális)
A világ első mozgásérzékelős 4 utas kazettás beltéri egysége energiatakarékos azáltal, hogy csak akkor áramoltatja a levegőt, amikor arra szükség van.

Energiatakarékos ON/OFF funkció
A mozgásérzékelő észleli, ha senki nincs a szobában, ilyenkor automatikusan leállítja a légkondicionálást. Üzemeléskor automatikusan beállítja a működési módokat a maximális energiahatékonyság érdekében.

Kellemes és komfortos levegő
A mozgásérzékelő lehetővé teszi a beltéri egység számára, hogy a légáramlatot ne közvetlenül az emberekre irányítsa, és ellensúlyozza a testet érő eltérő hőérzetet azáltal, hogy a padló szintjén lévő levegő hőmérsékletét méri és ahhoz igazodik.

Nincs túlfolyó cseppvíz
A visszacsapó szelep a cseppvízszivattyúban megakadályozza a cseppvíz visszafolyását a cseppvíztálcában, minimalizálva az abban lévő vízmennyiséget, megakadályozva a víz túlfolyását a lakótérbe.

360°-os légáram
A kivezető nyílás a helyiség minden szegletét lehűti. Az új praktikus kialakítású lamellák minimalizálják a panelsarkoknál kialakuló holttereket és csaknem 360 °-os lefedettséget biztosítanak a beltéri egység körül.

Komfort légáram szabályozás (DVM kültérihez való csatlakoztatás esetén)
A Samsung 4 utas kazettás beltéri egység Komfort légáram szabályozás funkciója a hideg huzat kialakulását akadályozza meg a következő módon: amikor hűtés üzemmódban a levegő hőmérséklete eléri a 23 fokot, a beltéri egység csökkenti a kifúvott levegő mennyiségét. Így a helyiségben lévő embereket nem éri közvetlenül a hideg levegő.
Hűtés, didergés nélkül:
–    minimum ventilátor sebesség
–    párátlanítás