SAMSUNG 1-UTAS KAZETTAS MH026FSEA Multi Beltéri Egység

209 900 Ft

Samsung narrow 1-way cassette climate

Powerful airflow: The wide blades of indoor units move the cold or warm air over a longer distance to cool the room evenly.

Prevent Dust Ceiling in the Ceiling: The newly designed panel controls the air so that it does not touch the ceiling. Thanks to the new design, dust is not deposited on the ceiling even after a long period of use, so the interior is always clean.

High performance drip pump: The pump raises condensate to a height of 750 mm, as opposed to its competitors’ height of 700 mm, making installation more flexible and comfortable.

Friss levegő betáplálás: A kazettás egységen keresztül friss levegő jut a beltérbe, így odabenn is élvezheti a kinti levegő frissességét

Kiegészítő légcsatorna:  A kiegészítő légcsatorna lehetővé teszi, hogy ugyanazzal a légkondicionáló készülékkel ne csak azt a helyiséget hűtse, ahova az telepítve van, hanem egy a közelben lévő kisebb helyiséget is. A beltéri  egységen kialakított csatlakozási lehetőség egyszerűvé teszi ezt a műveletet.

A Samsung keskeny 1 utas kazettás beltéri egység vékony és lekerekített kialakítása szinte egységet alkot a mennyezettel, megjelenése kellemes és tiszta. A keskeny 1-utas kazettás beltéri egység egy olyan optimális klímamegoldás, amely egyaránt illeszkedik praktikus és esztétikai igényeihez, mindezt egyszerű megjelenésének és hatékony hűtőrendszerének köszönhetően.

Stílusos és esztétikus panel
A keskeny, 1-utas kazettás beltéri egység dizájnja egyszerű és kifinomult. A tiszta vonalak és az egyszerű kijelző dizájn modern klasszikussá teszi a berendezést, mely bármely beltérben nagyszerűen mutat.

Könnyű telepítés és beüzemelés, keskeny és kompakt design
135 mm-es magasságával a Samsung keskeny 1 utas kazettás beltéri egysége a világ legkeskenyebb klímakészüléke. A kompakt, könnyű súlyú kialakítás eddig még nem látott mértékben megkönnyíti a berendezés beépítését. Ezek a nagyteljesítményű készülékek olyan diszkréten illeszkednek a környezetbe, hogy bármely belsőépítészeti stílushoz tökéletesen illenek.

Lighter indoor units
Samsung is the first manufacturer to use ABS cabs in indoor units to offer you the lightest indoor units on the market.

No overflow dripping water
The dripping pump non-return valve prevents the pumped dripping water from returning to the drip tray, thus minimizing the drip tray water level. You don’t have to worry about stagnant water or overflow.

Quiet operation
Thanks to Samsung’s new blade design, this unit operates at significantly lower noise levels so you can rest assuredly.

The air reaches all corners of the room.
The blades move at an angle of 40-80 ° to deliver treated air to every part of the room.