SAMSUNG LÉGCSATORNÁS NJ035LHXEA

217 170 Ft

Samsung alacsony légcsatornázható klímakészülék

Könnyű szűrőtisztítás: 1000 üzemóra után figyelmeztető rendszer jelzi Önnek, hogy a szűrőt meg kell tisztítani. A szűrőt könnyen kiveheti a készülék alja, bal- és jobboldala felől is. (1000 óra az alapértelmezett időintervallum, amely beállítható akár 2000 órára is a belső PCB-n)

Az Intelligens nyomásszabályozás: Az intelligens nyomásszabályozó rendszer az E.S.P-nek (külső statikus nyomás) megfelelően állítja be a ventilátor sebességét, így mindig állandó hűtő- vagy fűtőerőt biztosít, a környezeti körülményektől függetlenül.

Nagy teljesítményű cseppvízszivattyú: A szivattyú a kondenzvizet 750 mm magasra emeli fel, szemben a versenytársak 700 mm-es magasságával, rugalmasabbá és kényelmesebbé téve így a beszerelhetőséget. (a magas légnyomású légcsatornázható (22/28 kW) és a kültéri levegő ellátású légcsatornázható klíma készülékek szivattyúinak felszivattyúzási magassága 470 mm)

Változatos telepítési opciók
A keskeny légcsatornás S egy ultrakompakt, kisméretű, vékony kialakítású beltéri egység, szélessége 200 mm-rel keskenyebb a hagyományos berendezésekénél. Kis méretének köszönhetően sokféleképpen beépíthető a különböző telepítési környezetekbe.

Slim Fit
A hagyományos légkondicionálókhoz képest a kompakt Slim Fit dizájn kialakításnak köszönhetően mind a térfogata, mind a súlya kevesebb a hagyományos klímakészülékekénél. 30%-kal kisebb, így kis helyekre is befér- Habár mérete kicsi, hatékonysága viszont nőtt.

A világon a legkönnyebb
A Samsung keskeny légcsatornázható S készüléke a legkönnyebb légcsatornázható beltéri egység a piacon. Súlya 15%-kal könnyebb a hagyományos légcsatornázható berendezésekénél, így a berendezés a legkényelmesebb telepítést és működtetést kínálja.

Legjobb könnyűsúlyú dizájn és optimalizált légáram
Az új Samsung légcsatornás klímakészülék észrevétlenül illeszkedik a mennyezetbe, miközben erőteljesen hűti vagy fűti a levegőt. Kompakt méretének és súlyának köszönhetően bármilyen környezetbe könnyen beépíthető.
Rugalmas beállítási lehetőségek
A levegő kifúvó csatlakozás akár az egység tetejére vagy hátsó oldalára is tehető, nagyobb flexibilitást nyújtva így a telepítés terén.

Könnyű karbantartás
A flexibilis dizájnnak köszönhetően a karbantartás is egyszerűbbé válik. A berendezés 3 irányból (alulról, felülről és oldalról) hozzáférhető, A Slide Fit – könnyen illeszthető paneleknek köszönhetően karbantartása is könnyebb.

Egyszerű cseppvízszivattyú telepítés
A cseppvízszivattyú telepítéséhez elegendő a jobb oldali panel eltávolítása, nem kell leszedni a felső borítólemezt is.

Okos szabályozás
Zónaszabályozó:
A zónaszabályzóval több helyiséget is hűthet egyszerűen és energiahatékonyan. Egyszerre legfeljebb 8 zóna csatlakoztatható egyetlen beltéri egységhez, így minden szobában megteremtheti a tökéletes légkört, és az energiafogyasztást is csökkentheti a légelzárók ki és bekapcsolásával. A széles és stílusos érintőképernyőn intuitíven és egyszerűen működtetheti a rendszert.
Távolléti üzemmód:
Komfortos marad, energiatakarékos (hőtartó működés)
– Tartsa a szobát hűvösen a nyári időszakban is.
– Tartsa melegen a szobát a téli időszakban is.

7-napos programozás
Különböző beállításokat adhat meg nappali és éjszakai működésre, így az ébren töltött pillanatokat és az alvás
óráit is komfortosan töltheti.

3-lépéses csendes üzemmód
Biztosítja a csendes működést az éjszakai órákban, melynek csökkentett zajszintje csupán 3–7 dB
1 lépés: 3 dB,
2. lépés: 5 dB,
3. lépés: 7 dB

Smart Wi-Fi
Irányítsa klímaberendezését bármikor, bárhonnan (opcionális). Mivel légkondicionáló berendezését okostelefonjával is irányíthatja, könnyedén kikapcsolhatja azt házon kívülről is. – Csatlakoztathatja
hozzá az opcionális Wi-Fi csomagot is.

Robusztus dizájn
Vázszerkezetes dizájn
Bármely környezeti adottság és csaknem bármilyen külső hőmérséklet mellett megállja a helyét

Könnyed cseppvíz szivattyú csatlakoztatás
1. Könnyen csatlakoztatható cseppvízszivattyú (opcionális). Csak csatlakoztatnia kell. Egyetlen szivattyú minden egységhez
2. Baktérium és gomba mentes. Mentes a baktériumoktól, gombáktól és egyéb állott vízben szaporodó kórokozóktól, mivel nincs többé pangó víz a csepptálcán. Megakadályozza a kiszivattyúzott víz visszaszivárgását.

Vírusdoktor
Vigyen több tiszta levegőt szobájába (opcionális)
– Eltávolítja a levegőben terjedő vírusokat és baktériumokat
– Elpusztítja a baktériumokat
– Eltávolítja az allergéneket, melyek allergiás tüneteket okoznak
– Semlegesíti az OH-gyököket (ismertebb nevükön aktív oxigén)

Légszűrő
Könnyű össze- és szétszerelhetőség

Változatos üzemmódok
Bármely környezeti adottsághoz és csaknem bármilyen külső hőmérséklet mellett.
T1, hűtés: -15–50 °C, fűtés: -20–24 °C
T3, hűtés: 15–54 °C, fűtés: -5–24 °C